promo252027639

Acuma câteva zile am fost până la magazin,când am venit spre casă am trecut pe lângă două fete mai exact pe lângă două copile pentru că aveau maxim 12 ani.

Trecând pe lângă ele am auzit cum una dintre ele se laudă că sa uitat filme pentru adulți iar fata cealaltă a început să râdă şi a întrebat-o că cum fost,doar cam atât am apucat să aud din conversațiile celor două fete.

Am rămas suprins când am auzit despre ce vorbesc ele la vârsta lor,în loc să vorbească despre şcoală,desene sau ori altceva specific vârstei lor.

Când aveam eu 12 ani nu ştiam ce sunt filmele pentru adulți sau ori altceva legat de aşa ceva,tot ce ştiam la vremea aia era să mă joc fotbal sau fogo cu prietenii sau alte jocuri împreună cu grupul meu de prieteni.

Eu personal cred că părinții sunt toată vină din cauză că le cumpără la copii tablete,telefoane performante etc,de la o vârstă prea fragedă şi nu-i supraveghează deloc pe copii lor ce fac pe internet sau unde intră pe intranet,cu cine vorbesc copii lor şi etc.

Nu vreau să spun să-i controleze pe copii,spun doar să-i supraveghează ceea ce fac pe internet,să aibă mai multă grijă de ei pentru că la vârsta de 12 ani nu-i ok ceea ce fac.

Părinții sunt toată vina pentru că le dau prea repede acces copiilor la internet,prea repede le dau voie la copii cu tabletele în mână,şi multe alte chestii de care părinții nu țin cont iar după toate astea dacă află ce fac copii lor pe net se merită şi se întreabă că de ce se uită la aşa ceva,de unde ştiu anumite chestii şi etc.